Palvelut

Olisinko minä oma ompelijasi joka auttaisi sinua vaate- ja kodin tekstiilien pulmissa?

Ompeleita

Onko sinulla kaapissa korjausta odottavia tai ehjiä, mutta muodista menneitä vaatteita. Ehkä jotkut ovat kaapissa jopa kutistuneet tai et ole vielä saanut oikein ajatusta, mitä tekisit mummin tai vaarin antamalla vintage-aarteella.
Kaipaako koti uutta ilmettä? Oletko kyllästynyt verhoihin vai vaivaako verhottomuus? Entäpä päivä- ja torkkupeitot, helmalakanat, koristetyynynpäälliset ja pöytäliinat?

Ota vaatteet ja tekstiilit mukaan, niin arvioidaan yhdessä korjataanko, tuunataanko vai tehdäänkö ihan uusi. Minä teen hinta-arvion ja sinä päätät mitä tehdään.

Ideoita

Ovatko sisustusideat hukassa? Onko hankalaa löytää sitä oikeaa verhoratkaisua, tyyliä tai tunnelmaa, paikkaa tuoleille, sohvalle ja pöydälle? Oletko myymässä asuntoa vai onko juhlat tulossa? Teen mielelläni myyntistailauksia ja kodin uudelleen järjestelyä juhlatilaisuutta varten.

Minulla on myös puotimyynnissä kierrätysmateriaaleista tehtyjä kodintekstiilejä kuten, esiliinoja, pata- ja pannulappuja, tabletteja, kauratyynyjä, tossuja. Hyviä ideoita tuliaislahjoiksi tai itselle.

Ajatellaan ekologisesti ja toimitaan myös niin.

Puotimyynti

Puodista löytyy käsityönä tehtyjä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Tuotteilla on tarina mistä se on valmistettu. Uusiotuotteissa on käytetty verhoja, pöytäliinoja, pyyheliinoja, vaatteita ym.

Tori- ja kauppakassit, esiliinat, huivit, pannulaput, patakintaat, tabletit, tyynynpäälliset, tuoksupussit, sauna- ja suihkuturbaanit, pesulaput ym. Kivoja ja hyödyllisiä pikku tuliaislahjoja tuliaiseksi tai itselle.

Tutustu hinnastoomme

- Ideoita ja ompeleita -

Kiinnostuitko?

Olisinko minä oma ompelijasi, joka auttaisi sinua vaate- ja kodin tekstiilien pulmissa?

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Hiekkakiventie 19 B, 01700 Vantaa

Aukioloajat: Sopimuksen mukaan

Hiekkakiventie 19 B, 01700 Vantaa

Aukioloajat: Sopimuksen mukaan