Tarina

Luovuus ja käsillä tekeminen ovat olleet minulle aina tärkeitä asioita. Koen että ompelun ja sisustamisen parissa työskentely on hyvin inspiroivaa. Olen käsityöläinen isolla Koolla.

Ompelu- ja neulealan artenomiksi olen valmistunut -85. Aikuisiällä opiskelin vielä kosmetologiksi 2008. Työuraa on kertynyt tekstiilityön opettajana, askartelu- ja viriketoiminnan ohjaajan palvelutaloissa, sairaalassa, ompelijana teollisuudessa, teatterin puvustamossa, sisustusompelimossa. Omaa kauneushoitolaa pyöritin seitsemän vuoden ajan.

Ompelu- ja sisustuspalvelu Kodikkaan idea lähti kehittymään, kun hankimme Vantaan Kivistöstä vuonna -60 valmistuneen suuren omakotitalon, jota olemme remontoineet ja sisustaneet. Kodissamme on nyt paljon tilaa, joten oli luontevaa että ateljeetilat järjestyivät kodin yhteyteen, siitä Kodikas nimikin kertoo.

Harrastuksenikin tahtoo pyöriä käsitöiden ympärillä: ompelen, virkkaan, neulon, remontoin, sisustan, hoidan puutarhaa, miestäni ja koiraa, koluan kirpputoreja ja innostun vanhoista tavaroista.

Toiminnassani pyrin kannustamaan asiakkaita miettimä ekologisesti, vähentämään vaatteiden ja tekstiilien turhaa kulutusta ja tekstiilijätettä. Vaikka jokin vaate tai tekstiili tulisi tiensä päähän alkuperäisessä tehtävässään, sillä voi olla vielä uusi tuleminen – uusi elämä.

Ehdotankin ensisijaisesti korjaamista tai tuunaamista.

- Ideoita ja ompeleita -

Kiinnostuitko?

Olisinko minä oma ompelijasi, joka auttaisi sinua vaate- ja kodin tekstiilien pulmissa?

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Hiekkakiventie 19 B, 01700 Vantaa

Aukioloajat: Sopimuksen mukaan

Hiekkakiventie 19 B, 01700 Vantaa

Aukioloajat: Sopimuksen mukaan